Expert live online trainer

Steeds meer organisaties zien de enorme voordelen van het live online trainen van hun medewerkers. Dit heeft de volgende oorzaken

  • Er is de afgelopen jaren een nijpende behoefte ontstaan bij organisaties om sneller en flexibeler in te kunnen spelen op ontwikkelingen die elkaar steeds sneller opvolgen. Dagenlange, soms wekenlange kostbare trainingen waarbij groepen medewerkers afwezig zijn werken niet meer. Er is een grote behoefte aan een wendbare (agile) omgeving waarbij medewerkers snel de leerbehoefte van de organisatie getraind krijgen en kunnen toepassen.
  • De kosten om livetrainingen in de lucht te houden zijn enorm. De afgelopen jaren zijn deze door de groeiende ontwikkelbehoeften binnen organisaties nog verder gestegen. Denk aan kosten met betrekking tot huur locatie, reis & verblijfkosten en lunches en dergelijke. Forse reducties kunnen hierin worden gerealiseerd. Het online trainen zorgt dat medewerkers en trainers onafhankelijk van de werkplek (ook thuis) kunnen worden opgeleid. Eigen trainingsruimtes worden weer ingezet als werkplekken wat een verhoging van de bezettingsgraad tot gevolg heeft.
  • Doordat het technisch mogelijk is een fysieke training in een online trainingsruimte na te bootsen blijft de kwaliteit van de training in tact en wordt door innoverende technieken waar mogelijk verder verbeterd.

Wil je meer weten over de opleiding, bel mij gerust. Ik informeer je graag over wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Of bel: 06 48505782

Karin Hornstra

9 + 4 =