Ijsbrekers

IJsbrekers reeks 2017

Samen met  Mirjam Broeke van de Speelacademie organiseer ik live online trainingen over opwarmers, ijsbrekers, uitsmijters en andere werkvormen. We merkten dat daar behoefte aan is, en kregen van deelnemers, én van mensen die niet aanwezig konden zijn veel aanvullende vragen.

We hebben besloten om daar iets mee te doen, en in 2017 een IJSBREKERS-REEKS te gaan organiseren.

Een serie die bestaat uit 8 trainingen van een uur waar je live, online in de Virtual Classroom aan mee kunt doen. Je investering voor deze serie is 350 euro.

Helaas, de groep van 2017 zit vol. Als je interesse hebt om mee te doen met de volgende ronde, schrijf je dan hier vrijblijvend in. We houden je dan op de hoogte. Je kunt je hier aanmelden voor de interesselijst

Wil jij nu al kennismaken met ons en met de ijsbrekersreeks? 

Dat kan! 

Misschien ken je het evaluatie model van Kirkpatrick?

Het is een model dat voor elke trainer van toegevoegde waarde is. Steeds vaker wordt van jou als trainer verwacht dat je vooraf kunt uitleggen of zelfs achteraf kunt “bewijzen” wat de resultaten van jouw trainingen zijn. Wij helpen je hiermee in anderhalf uur een heel eind op weg!

Na deze interactieve live online class:

  • ken je de vijf niveaus van Kirkpatrick en snap je welk doel ieder niveau overall dient
  • heb je geoefend met het opstellen van verschillende evaluatie vragen en met het indelen van de vragen op verschillende niveaus
  • heb je geoefend met het koppelen van jouw resultaten aan de ROI ( Return On Investment) richting jouw klant en/of opdrachtgever.

Je kunt deze live online class bijwonen op 19 oktober vanaf 20.00 voor maar 49 euro ex btw.

Het is een training van 1,5 uur, en als deelnemer doe je actief mee. Van achter je eigen computer.

De training wordt opgenomen, zodat je deze later ook nog eens terug kunt zien.