Adobe Connect is, naast vitero, webex en gototraining wereldwijd één van de meestgebruikte virtual classroom tools. Een echte trainingsruimte waarin je interactieve, dynamische live online trainingen kunt geven. Virtual Classrooms kun je vergelijken met een trainingsruimte op locatie. Je kunt gebruik maken van een whiteboard, flipover, aparte ruimtes waar je deelnemers met elkaar opdrachten kan laten doen, en nog veel meer mogelijkheden om betrokkenheid van je deelnemers te bevorderen.

Deze zelfstudie Adobe Connect Basics is bestemd voor trainers en docenten die met Adobe Connect willen gaan werken en zich op een betaalbare manier in eigen tempo de beginselen van deze virtual classroom tool willen eigen maken.

Tijdsbesteding: hangt af van je digitale vaardigheden. Zet twee computers aan, of twee browsers. Op de ene computer/browser start je Adobe Connect op, op de ander volg je de stap voor stap video’s. Maak je een weekend kwaad, nodig wat familie, collega’s en vrienden uit om te oefenen en ga aan de slag. Wil je echt stappen maken? Neem dan contact met ons op voor een opleiding op maat waarbij een keuze kan worden gemaakt uit bijvoorbeeld het geven of ontwikkelen van interactieve trainingen of saleswebinars waarbij het verkoopaspect voorop staat. 
Prijs: 249 euro ex btw
Voorbereiding: je hebt een licentie voor Adobe Connect nodig
Neem contact met ons op voor leveranciers. Neem voor in company trainingen contact met ons op

  • na betaling krijg je een half  jaar lang toegang tot de online leeromgeving met video materialen.

Je leert:

    • je een nieuwe training aanmaakt
    • je materialen in de omgeving plaatst
    • je gebruik maakt van schermen en pods
    • je in je trainingsruimte gebruik kunt maken van audio, webcam en whiteboard. .

Met deze zelfstudie kun je snel aan de slag.