Ijsbrekers

IJsbrekers reeks 2018 is vol

Sinds 2015 werken wij, Mirjam Broeke en Karin Hornstra, samen op het gebied van blended trainen en ondernemen. In 2018 gaan we – voor het derde jaar op rij – van start met een serie live online klassen, speciaal voor zelfstandige trainers. De live online klassen vinden plaats op de dinsdagavonden van 20.00 tot 21.00 uur en hebben onderwerpen die variëren van live en online werkvormen tot vraagstukken waar je als zelfstandig trainer tegen aanloopt in je onderneming.

Je hoeft voor deze klassen niet de deur uit, je doet mee vanachter je eigen computer.

DE DATA EN ONDERWERPEN VOOR 2018 ZIJN:

14 FEBRUARI:

Een actie-sessie vol interactieve live en online werkvormen en interventies. Op Valentijnsdag kiezen we hiervoor het thema “verleiden”. Je leert hoe jij jouw deelnemers van begin tot eind verleidt tot actief en betrokken meedoen.

20 MAART:

Een doe-college rondom jouw trainersprofiel. Waar ben jij steengoed in? Wat is kenmerkend voor jouw aanpak? Waarop kan jij je met gemak en plezier onderscheiden in de overvolle zee van andere aanbieders?

24 APRIL:

Een meedenk-meetup op een trainers- of ondernemersvraagstuk dat vooraf wordt ingebracht (door jou?).

29 MEI:

Een doe-college rondom Breinleren. Leer hoe zaken als focus, herhaling en beloning in jouw trainingsprogramma’s verweeft, zodat training geven voor jou als trainer makkelijker wordt en meedoen aan jouw training voor jouw deelnemers leuker en effectiever wordt!

VAKANTIE

4 SEPTEMBER:

Een actie-sessie vol interactieve live en online werkvormen en interventies. Net na de zomer kiezen we het thema “energie opwekken”. En dat gaat verder dan een paar loze energizers, dat beloven wij.

9 OKTOBER:

Een doe-college (1,5 uur) rondom de theorieën van Kirkpatrick. Je ontdekt en oefent tijdens deze online klas, hoe je al tijdens de evaluatie van de ene training je volgende training verkoopt.

13 NOVEMBER:

Een meedenk-meetup op een trainers- of ondernemersvraagstuk dat vooraf wordt ingebracht (door jou?).

18 DECEMBER:

Een feestelijk kerst-toetje! Gezien het einde van het jaar, kiezen we hier voor het thema “borgen”. Wat zijn de succesfactoren van permanente verandering? Hoe kan je die succesfactoren inzetten voor jouw deelnemers, en ook: hoe blijf jij alles wat je het afgelopen IJsbreker-seizoen hebt geleerd toepassen in je eigen praktijk?